Nå kan du prøve PES 2012

Demo av konkurrenten FIFA 12 ventes i september.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert 23. august, dagen før demoslipp. Oppdatert og republisert 25. august med direkte lenke til PC-demoen.

Like sikkert som at julemarsipanen dukker opp i oktober, er det at vi også får en ny omgang fotballmoro hjemme i stuene våre omtrent samtidig som nevnte marsipan er å få tak i.

Erkerivalene FIFA 12 og PES 2012 kommer henholdsvis 30. september og 14. oktober. Hvilken av seriene som kommer til å gå seirende ut av duellen i år, gjenstår å se når vi har begge anmeldelsene klare, men snart kan seierstørste fotballfans prøvespille storspillene.

FIFA 12-demoen kommer 13. september, ifølge en annonsering fra EA. Hva demoen inneholder, går ikke klart frem, men vi kan anta at lærkule og svette mannfolk er inkludert.

PES 2012

For de som holder med Pro Evolution Soccer-serien, byr Konami på en dobbel dose prøvespilling før PES 2012 slippes, melder Eurogamer.

Først ut er en demo for PC, PS3 og Xbox 360. Denne er ute nå og baseres på en uferdig versjon av spillet. Du kan spille som Manchester United, AC Milan, FC Porto, Napoli, Santos eller Panarol i timinutterskamper. Modusen Challenge Training vil også være tilgjengelig for test.

I midten av september kommer så en ny PES-demo, basert på det ferdigutviklede spillet, Også her er det timinutterskamper vi tilbys, men denne gangen med Tottenham Hotspur, Bayern München, Inter, Rangers, Club America og Sport Club Internacional.

Demoer for iOS og 3DS skal etter sigende annonseres snart.

Les også: Konami avslører PES 2012

Siste fra forsiden