Nå kan du spille Skyrim-modden Falskaar

Det imponerende enmannsprosjektet legger til en drøss med nytt innhold.

I helgen ble det sluppet en modifikasjon til The Elder Scrolls V: Skyrim, kalt Falskaar. Dette i seg selv er ikke så stort – nettet flyter over av mer og mindre ferdige modifikasjoner til det snart to år gamle rollespillet. Det som gjør nettopp Falskaar spennende er prosjektets massive skala, og at kun én 19 år gammel gutt står bak hele sulamitten. Dette melder PC Gamer.

Stor utvidelse

Falskaar legger til et nytt område som er om lag en tredjedel så stor som det opprinnelige spillet, en drøss med nye oppdrag, og en rekke figurer med egeninnspilt stemmeskuespill. Faktisk er det totalt 29 stemmeskuespillere fordelt på 54 figurer. Totalt skal det nye innholdet vare i omtrent 25 timer.

Falskaar legger til nye områder.

– Jeg fikk litt hjelp med noen modeller og teksturer, og noen skrev en bok eller to. Utenom det ble alt lagt inn, skrevet og utviklet av meg, forteller Velicky til PC Gamer.

Tidligere har han sluppet et par modifikasjoner til Fallout 3 og Obsidians Fallout: New Vegas, men Falskaar er utvilsomt det største han har gjort til nå. Velicky skal ha jobbet på Falskaar i over ett år nå, visst nok i over 2000 timer totalt.

Mål om å jobbe for Bethesda

Målet til den unge modderen er å få seg en jobb hos Skyrim-utvikler Bethesda, noe han skal ha jobbet med i en god stund. Faktisk prøvde han å få samlet inn nok penger til å besøke Bethesda og vise hva han er god for via en folkefinansieringskampanje for snart et år siden på IndieGogo.com.

Nye grotter er også lagt til.

– Den beste måten å vise Bethesda Game Studios at jeg ønsker å jobbe der er nok å skape innhold som holder standarden til det fantastiske utviklingsteamet, forteller han.

Alt du trenger å gjøre for å spille Falskaar er å laste ned modifikasjonen fra Skyrim Nexus, og legge filene til i Skyrim/Data-mappen. Du må ha The Elder Scrolls V: Skyrim installert fra før av. Det er ikke nødvendig å ha installert utvidelsespakkene Hearthfire, Dawnguard eller Dragonborn. Dersom du heller vil bruke installasjonshjelpere, slik som Nexus Mod Manager, er det også fullt mulig.

Takk til leser Robert Krondorfer for tips.

Les også: Oblivion-modden Nehrim: At Fate's Edge kom ut for et par år siden Les også: Skyrim-mod forvandler den kalde tundraen om til tropeparadis

Falskaar-trailer.
Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden