Nå kommer tåka i Playerunknown's Battlegrounds

Bluehole har gitt oss en sniktitt på skytespillets neste oppdatering.

Bluehole

Bluehole ruller snart ut en ny oppdatering til Playerunknown's Battlegrounds, med en rekke forskjellige endringer. Nyvinningen som potensielt kan få størst innvirkning på spillet er introduseringen av tåke, og nå vet vi litt mer om hvordan den nye væreffekten faktisk vil se ut.

Det kan snart bli vanskeligere å se i Playerunknown's Battlegrounds.
Bluehole

Mandag publiserte utvikleren noen tåkebilder på Twitter, og i enkelte områder virker sikten knapt å være på 100 meter. Det gjør det selvfølgelig vanskelig å oppdage andre spillere på avstand, som igjen kan redusere verdien av skarpskyttergeværer. Du kan se bildene under artikkelteksten.

Bluehole har fortalt at sjansen for å få tåke skal være liten, men har foreløpig ikke utdypet hva det vil bety. Det er riktignok ikke utenkelig at effekten for eksempel kan forekomme omtrent like ofte som det blir regn.

Nytt våpen og flere hus

Mini-14.
Bluehole

Ellers introduserer oppdateringen blant annet et nytt våpen, kalt Mini-14. Dette er en halvautomatisk rifle med støtte for skarpskyttertilbehør, men som i likhet med Scar-L og M16A4 bruker ammunisjon av kaliber 5.56.

Bluehole lover også en ny klynge med bygninger øst for Stalber-fjellet. Hva slags bygg det er snakk om er foreløpig uvisst, men utbyggingen kan gjøre det hakket mer attraktivt å besøke områder i nordøst.

I tillegg er det ventet en haug med endringer til spillets optimalisering, brukergrensesnitt og animasjoner, og diverse feil skal også være fjernet. En fullstendig liste over endringer kan du se på Steam-siden til Playerunknown's Battlegrounds.

Siste fra forsiden