Nå må du passe deg for Final Fantasy XV-spoilere

Internett er fullt av lekkasjer etter at tidlige kopier har havnet på markedet.

Square Enix

Om du har planer om å bykse inn i Final Fantasy XVs historie uten å vite et fnugg på forhånd bør du være ekstra varsom på Internett den neste uken. Selv om spillet ikke slippes før 29. november, har detaljer om plottet begynt å spre seg i de vante kanalene.

Her er en person som har fått tak i spillet.
Skjermbilde av tweeten til @diegopantan

Grunnen er selvfølgelig at spillet har begynt å dukke opp ute i den virkelige verden. På nett kan vi lett finne vitneutsagn og bilder fra folk som har greid å raske med seg spillet allerede nå, nesten to uker før det egentlig skal slippes.

På YouTube og Twitch har det også dukket opp videoer av folk som spiller gjennom det ferdige spillet, så vær varsom!

Lang vei

Final Fantasy XVs utviklingsprosess har vært alt annet enn enkel. Spillet ble først annonsert for PlayStation 3 i 2006, den gang under navnet Final Fantasy XIII Versus, men etter utallige utsettelser og det vi antar er interne problemer måtte det store endringer til.

Espen Jansen/Gamer.no

Under E3 2013 fortalte Square Enix at spillet hadde skiftet navn til Final Fantasy XV, og at det var på vei til Xbox One og PlayStation 4. Den første demoen, Final Fantasy XV: Episode Duscae, ble sluppet på vårparten i 2015 – da med gode lovord fra vår skribent.

I det siste har vi også fått høre at spillet skal få en flerspillermodus etter slipp, en gang neste sommer. Akkurat hva slags flerspiller det er snakk om har ikke utvikler Square Enix sagt noe om ennå.

Serien fikk for øvrig nylig et innslag for fansen.
World of Final Fantasy er en sukkersøt hyllest »

Siste fra forsiden