That's No Moon

Naughty Dog- og Infinity Ward-veteraner med nytt studio – lager historiedrevet actioneventyr

That's No Moon

En gruppe utviklerveteraner – med fartstid hos blant annet Naughty Dog, Infinity Ward, Bungie og EA – har denne uken avduket sitt nye utviklerstudio. Selskapet heter That's No Moon, og planen er å lage historiedrevne spill.

Første prosjekt blir et actioneventyr

Studioets grunnleggere. Fra venstre: Taylor Kurosaki, Tina Kowalewski, Michael Mumbauer og Nick Kononelos.
That's No Moon

That's No Moon – som er en Star Wars-referanse – er allerede i gang med sitt første prosjekt. Via sine nettsider forteller teamet at det har landet på et enspiller-actioneventyr i tredjeperson med høy produksjonsverdi, men ytterligere detaljer er enda ikke avslørt.

Prosjektet ledes av Taylor Kurosaki, som har vært med å lage både Uncharted og Crash Bandicoot hos Naughty Dog. Med på laget er regissør Jacob Minkoff, som også jobbet for Naughty Dog, på blant annet Uncharted og The Last of Us.

Duoen har også jobbet sammen hos Infinity Ward, der Kurosaki var designsjef og Minkoff var historiesjef for Call of Duty: Modern Warfare.

Ellers består teamet av blant annet daglig leder Michael Mumbauer, tidligere sjef for PlayStations Visual Arts-avdeling, That's No Moon har også hentet inn Tina Kowalewski fra God of War-skaper Santa Monica Studio og Nick Kononelos fra EA.

Selskapet har foreløpig rundt 40 ansatte, men planen er å få tallet opp mot 100 innen 2022. That's No Moon har også ambisjoner om å nå andre medier enn spill, og ønsker å skape figurer som etter hvert kan dukke opp på TV, film eller andre steder.

LES OGSÅ: Utviklerveteran Jade Raymond oppretter nytt spillstudio »

Siste fra forsiden