The Last of Us 2

Naughty Dog svarer på den store The Last of Us 2-lekkasjen

– Sønderknust på vegne av våre fans, skriver spillets regissør.

Sony

I helgen ble det lekket store mengder informasjon om The Last of Us 2 som avslører mange detaljer om spillet, inkludert det man kan karakterisere som «spoilere». Nå har utvikleren selv kommet med en respons på saken.

Naughty Dog la ut en Twitter-melding hvor de uttrykker stor skuffelse over det som har skjedd.

– Vi vet at de siste dagene har vært svært vanskeligere for dere. Vi føler det samme. Det er skuffende å se publisering og deling av innhold fra utviklingen av spillet. Gjør deres beste for å unngå spoilere, og vi ber dere om å ikke spolere det for andre, skriver utvikleren.

Knust regissør

Spillets regissør Neil Druckmann går enda litt lengre i sin egen Twitter-melding som han la ut litt senere.

Sony

– Sønderknust for vårt team. Sønderknust for våre fans. Vi er fremdeles utrolig spente på å få spillet i hendene deres, skriver Druckmann.

Da Gamer.no skrev om den store lekkasjen på mandag valgte vi å ikke lenke til det lekkede innholdet, som omfatter blant annet detaljerte beskrivelser av ting som skjer i spillet, samt videoer og bilder som viser utvalgte, viktige øyeblikk fra historien.

Det er ikke kjent hvem som har lekket videoene og informasjonen, men mange av videoene viser det som etter alt å dømme er en uferdig utviklerutgave, med debug-tekst som under utvikling brukes for å luke ut feil eller ha oversikt over hvordan spillets kode ter seg.

The Last of Us Part II skulle opprinnelig slippes i mai, men ble i begynnelsen av april utsatt på ubestemt tid. Spillet fikk imidlertid nettopp ny slippdato, som er 19. juni i år.

Les også: Ny video viser frem enda mer av The Last of Us Part II »

Siste fra forsiden