– Så skummelt at du ikke vil spille det ferdig

Capcom lover pur skrekk i nytt Resident Evil, men disker opp med alternativ for den lettskremte.

Spill som prøver å skremme har mye å leve opp til i kjølvannet av angstfremkallende Amnesia, men nå lager Capcom skrekkspill i lommeformat. Siden fansen har delte meninger om hvorvidt Resident Evil-spillene bør være skrekk- eller actionbaserte har Capcom like godt gitt dem i pose og sekk, og to nye titler er under utvikling til 3DS.

Det første spillet, Resident Evil: Revelations, skal ifølge Capcoms talsperson være et rendyrket skrekkspill, og så skummelt at du ikke har lyst til å fullføre det. Det er foreløpig ikke avslørt så mange detaljer om spillet, men traileren røper at Chris Redfield og Jill Valentine befinner seg ombord på en diger båt, og tydeligvis har en aldri så liten konflikt gående seg imellom. Hvis du ikke har sett traileren enda kan du ta en titt her:

Dersom du foretrekker action fremfor skrekk kan du se frem til Resident Evil: The Mercenaries 3D, som ble annonsert tidligere denne uken. Begge spillene handler naturlig nok om å overleve, men Mercenaries skal være mer actionorientert og handle om å drepe bøttevis av zombier innenfor en gitt tidsramme.

Begge spillene har foreløpig ukjent slippdato.

(Kilder: Eurogamer, Rely on Horror)

Les også: – Resident Evil 6 kommer så fort som mulig
Les også: Slåsserivaler i samarbeid
Les også: De døde lever fortsatt

Siste fra forsiden