Need for Speed: Most Wanted - remake

Need for Speed: Most Wanted-nyversjon skal visst lanseres til neste år

Avslørt av stemmeskuespiller.

EA

En nyversjon av Need for Speed: Most Wanted skal visstnok lanseres til neste år. Det er ifølge stemmeskuespiller Simone Bailly, som var med i det opprinnelige spillet i 2005.

Need for Speed: Most Wanted kom opprinnelig ut i 2005.
EA

Bailly var tilsynelatende litt for tidlig ute med nyheten, og innlegget på Instagram ble raskt slettet. Som så ofte med slike lekkasjer var det imidlertid ikke raskt nok, og skjermbilder av innlegget (via VGC) ble delt for alle vinder.

– Need for Speed: Most Wanted Remake lanseres i 2024. Lik og kommenter hvis du ønsker å se Cross (Dean McKenzie) og hans partner (Simone Bailly) jakte på de mest ettersøkte.

Etter alt å dømme er det snakk om åpen verden-bilspillet fra 2005 – der Bailly spilte Officer Turf – og ikke spillet fra 2012 med samme navn. Originalen ble i sin tid utviklet av EA Black Box og fikk en god mottakelse her på bruket.

Ifølge Baillys innlegg er det Criterion Games som har ansvar for oppussingsprosjektet. Studioet har lang fartstid med serien, og sto bak blant annet Need for Speed: Hot Pursuit fra 2010 og Most Wanted i 2012. Utvikleren tok over racingserien igjen i 2020, og leverte Need for Speed Unbound i fjor.

LES OGSÅ: The Last of Us Part III-detaljer tilsynelatende avslørt i ny lekkasje »

Siste fra forsiden