New Vegas-studio spillmatiserer storprosjekt

Obsidian jobber visst med en «ledende animasjonsserie».

Dungeon Siege III ble aldri noen særlig suksess for rollespillekspertene i Obsidian Entertainment, verken kritikk- eller salgsmessig. Det er likevel bare ett år siden de utga svært gode Fallout: New Vegas. Med andre velkjente oppfølgere som Knights of the Old Republic II og Neverwinter Nights 2 på baken er det klart at de innehar en stor stilling i bransjen.

Dungeon Siege III ble ingen suksess.

Det legges tydeligvis merke til, for nå skal de angivelig spillmatisere et «ledende animasjonskonsept», ifølge Joystiq. Avsløringen kommer fra en presentasjon av mellommannbyrået DDM.

Prosjektet er helt ubeskrevet utover dette, og det er uvisst hva man kan forvente. Slike presentasjoner har en tendens til å overvurdere størrelsen til klientene, og det trenger altså ikke å være snakk om noe på størrelse med Pókemon eller South Park.

Obsidian Entertainment har lang erfaring med å utvikle spill på lisens for andre. For øyeblikket spillmatiserer de for eksempel den velkjente fantasybokserien The Wheel of Time. De skal også jobbe med et hemmelig gigantprosjekt.

Les også: Fallout-skaperen kommer hjem
Les også: Obsidian med nye prosjekter

Siste fra forsiden