Nintendo viser frem enda mer av det nye Zelda-spillets store spillverden

Slapp nylig to nye videoer fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild til Wii U og den kommende Nintendo Switch-konsollen er ennå et stykke unna, men Nintendo har i det minste vært ganske generøse med videoer fra spillet siden kunngjøringen av tittelen. I forbindelse med Game Awards-utdelingen nylig ble Zelda-fansen servert hele to nye videoer å fråtse i.

Den ene videoen er en relativt kort snutt på halvannet minutt som viser oss nye deler av landskapene i den store spillverdenen, deriblant landsbyer, vidstrakte sletteområder og naturskjønne skogsområder. Videoen kan du se øverst i artikkelen.

Link på farefullt oppdrag

Det andre klippet, som du kan se nederst i artikkelen, er en fire minutter lang «let's play»-video hvor vi følger Link på et farefullt oppdrag. Denne videoen byr på flere trefninger med diverse fiender og gir et ganske godt innblikk i kampsystemet, som ser ut til å by på en god del mer fleksibilitet enn i tidligere Zelda-spill.

Klippene viser oss blant annet mer av kampsystemet.
Skjermdump/YouTube

Dermed begynner utvalget av Zelda-videoer å bli ganske omfattende. For litt siden fikk vi et hele 40 minutter langt klipp fra spillet, og tidligere har vi blitt skjenket trailere som blant annet avslører dynamiske væreffekter og snøfylte fjellsider.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild har ennå et usikkert lanseringstidspunkt. Opprinnelig skulle det lanseres i år, men deretter ble lanseringen flyttet til det folk antok var samme slipptidspunkt som Switch-konsollen, altså mars. Nye rykter hevder imidlertid at spillet ikke vil komme før til sommeren.

Det har nå også kommet med informasjon om Switch: Konsollen får mest sannsynlig bevegelseskontroll »

Siste fra forsiden