Girl Genius: Adventures In Castle Heterodyne

Norske Girl Genius slippes neste måned

Henter inspirasjon fra Zelda og Ratchet & Clank.

Kun noen måneder etter at de slapp Teslagrad 2, er bergensstudioet Rain Games klare med sitt neste spill. 5. september slipper de Girl Genius: Adventures In Castle Heterodyne til PC, Mac og Linux. En Switch-versjon kommer senere.

Du kan se en snutt av det kommende spillet øverst.

Basert på prisvinnende serie

Spillet er basert på den visuelle roman-serien Girl Genius, der man følger geniet Agatha Heterodyne i en alternativ steampunk-virkelighet med en stil som er sterkt inspirert av viktoriatiden. Her skal man – i rollen som Agatha – bykse gjennom familieslottet Castle Heterodyne for å grave i slektens fortid.

Girl Genius: Adventures in Castle Heterodyne.
Rain Games

Det er Magic: The Gathering-tegnerparet Phil og Kaja Foglio som står bak serien. Siden oppstarten på 2000-tallet har serien rasket med seg priser fra både Hugo Awards, Eisner Awards og Web Cartoonists' Choice Awards.

Girl Genius: Adventures In Castle Heterodyne henter ifølge Rain Games inspirasjon fra eldre plattform- og eventyrspill, slik som tidlige 3D Zelda-spill og Ratchet & Clank. Utviklerne lover retroinspirerte omgivelsesgåter og utfordringer som minner om spill fra denne perioden.

Bergensbaserte Rain Games har siden oppstarten i 2010 befestet seg i den norske spillbransjen med spill som Teslagrad, World to the West og Mesmer. I april i år sniklanserte utvikleren Teslagrad 2, samt en oppusset versjon av forløperen.

LES OGSÅ: Norges mest produktive spill-Youtuber er en 51-årig firebarnsfar. Men ingen vet hvem han er »

Siste fra forsiden