Red Dead Redemption 2

Ny info tyder på at Red Dead Redemption 2 kommer til PC

Det ser ut som om spillet blir annonsert snart.

Rockstar

Som det første spillet i Rockstars Red Dead Redemption-serie ble også oppfølgeren kun lansert til konsollene, men det har ved flere anledninger dryppet hint om at PC-versjonen er underveis. Nå har det kommet enda et, melder Eurogamer.

Red Dead Redemption 2 er nemlig å finne hos det australske departementet som er ansvarlig for å sette aldergrenser på spill og filmer, med klassifiseringsdatoen 20. august i år.

Selv om det riktignok ikke eksplisitt oppgis at det dreier seg om PC-versjonen, er dette en svært nærliggende konklusjon å trekke – da spillet som kjent har vært ute til konsoll i lengre tid.

Rockstar

Mange rykter

Allerede før Red Dead Redemption 2 kom ut, i juli i fjor, meldte Gamer.no om en tilsynelatende PC-versjon via LinkedIn-profilen til en Rockstar-utvikler.

Siden den gang har det kommet atter flere indikasjoner om at oppfølgeren er på vei til PC. I fjor høst meldte vi om at spillets «Companion»-applikasjon til mobiltelefoner inneholdt referanser til en PC-versjon, og i juli i år fant ivrige kodegravere henvisninger til en PC-versjon i kildekoden til Rockstars Social Club.

Akkurat når kunngjøringen av PC-versjonen vil komme er ennå uvisst, men den nye klassifiseringen kan tyde på at det vil skje ganske snart.

Red Dead Redemption 2 ble hyllet av et tilnærmet samstemt kritikerkorps da det ble lansert, og her på verket klasket anmelderen til med full pott.

– Fra et kvalitetsperspektiv er det rett å slett umulig å ikke legge merke til hvor eksepsjonelt bra Red Dead Redemption 2 faktisk er. Det tar flere skritt videre for både sjangeren det representerer, men også for spillmediet som helhet, skrev vår mann.

Les også: Rockstar lanserer egen «launcher» – gir bort Grand Theft Auto: San Andreas »

Siste fra forsiden