Ny trailer til Warcraft-filmen er like rundt hjørnet

Nå skal vi få et skikkelig glimt.

Blizzard, Legendary

Selv om vi har hørt og sett mye om Warcraft-filmen det siste året, har vi til gode å se en fullverdig trailer. Det får vi nå, 6. november, ifølge filmens Facebook-side.

Filmplakaten.

Så langt er alt vi har sett stillbilder av orkene og menneskene, samt lekkede videoer av en trailer som vi tror stammer fra en snutt som ble vist for publikum på Comic-Con tidligere i høst. Nå er det den første fullverdige traileren som står på planen, antageligvis i forbindelse med messen BlizzCon som også går av stabelen til helgen.

I fjor fikk vi et første innblikk i hvordan filmen skal vise orker og mennesker, noe som det har vært flere spørsmål rundt. Filmen tar nemlig sikte på å bruke en god del spesialeffekter og proteser for å skape en helt egen estetikk som ligner spillene.

Duncan Jones, som blant annet står bak Moon, endte opp med regiansvaret etter enlang og turbulent periode med utskiftinger. Fra før av vet vi at filmen skal ta for seg det første møtet mellom menneskene og orkene, en slags opprinnelseshistorie der figurene Anduin Lothar og orken Durotan ser oppstarten av konflikten fra hver sin side.

Filmen ble ferdig innspilt allerede i 2014, men etterarbeidet har pågått siden. Slippdato 10. juni 2016 ble satt etter en rekke utsettelser.

Hva skjer om du setter en fersking til å spille et nettrollespill?
Han hadde aldri spilt World of Warcraft før »

Siste fra forsiden