Video fra Warcraft-filmen har lekket på nettet

Se et lite glimt av hva filmen kan by på.

Legendary Pictures

Selv om Warcraft-filmen ikke er ment for våre øyne før juni neste år, vet vi at den så å si er ferdig allerede. Nå har vi likevel fått et uklart lite syn på hva vi har i vente – Gamespot viser til at noen har lekket video fra det som virker å være en trailer.

I videosnutten ser vi det vi lenge har visst: Regissør Duncan Jones og spesialeffektavdelingen ILM har gått inn for å skape et helt unikt visuelt uttrykk med en blanding av ekte mennesker og digitaliserte orker. Vi skimter også veldig Warcraft-aktige øyeblikk, med storslåtte og fargerike eksplosjoner og marsjerende hærer.

Et konseptbilde fra 2014.

Det er ikke kjent hvor videoklippet stammer fra, men den tydelige merkingen gjør antageligvis at Legendary Pictures vet hvem de bør jakte ned.

Gamespot påpeker at publikum fikk se video fra den kommende filmen bak lukkede dører under Comic-Con forrige måned, men at vi ikke vet om det stammer fra dette. En trailer skal slippes for fullt i november en gang.

Opprinnelseshistorie

I fjor fikk vi et første innblikk i hvordan filmen skal vise orker og mennesker, noe som det har vært flere spørsmål rundt. Filmen tar nemlig sikte på å bruke en god del spesialeffekter og proteser for å skape en helt egen estetikk som ligner spillene.

Duncan Jones, som blant annet står bak Moon, endte opp med regiansvaret etter enlang og turbulent periode med utskiftinger. Fra før av vet vi at filmen skal ta for seg det første møtet mellom menneskene og orkene, en slags opprinnelseshistorie der figurene Anduin Lothar og orken Durotan ser oppstarten av konflikten fra hver sin side.

Filmen ble ferdig innspilt allerede i 2014, men etterarbeidet har pågått siden. Slippdato 10. juni 2016 ble satt etter en rekke utsettelser.

Hva skjer om du setter en fersking til å spille et nettrollespill?
Han hadde aldri spilt World of Warcraft før »

Siste fra forsiden