Nye detaljer om Battlefield 3: Aftermath

Jordskjelv, urbane miljø og armbrøst i neste utvidelse.

Det er en stund siden det har kommet noe nytt om den nest siste utvidelsen til Battlefield 3, men nå har EA lettet på sløret. På spillets nettside har de kommet med utgivelsesdato, ny trailer og mer info om hva pakken vil inneholde.

Alle de ulike utvidelsene til Battlefield 3 har hatt sitt eget fokus. Back to Karkand var en retro-hyllest, Close Quarters var et stikk i sida til Call of Duty og Armoured Kill hadde fokus på kjøretøy. Aftermath er derimot satt til et jordskjelvrammet Iran, og du spiller i urbane miljø som bærer preg av ødeleggelsen og uroen som følger.

Det vil også være et nytt modus kalt Scavenger. Dette går ut på at du kun er utrustet med kniv, granat og pistol når du starter runden. Rundt omkring i området ligger det strødd nye og bedre våpenalternativ, og du må finne disse for å få overtaket på fienden.

I Aftermath foregår krigen i byer etter naturkatastrofer. (Bilde: EA)

I Aftermath vil du få tilgang på fire nye kart, tre nye kjøretøy og ti nye oppdrag. Et annet spennende tillegg i pakken er et nytt våpen, nemlig armbrøst. Dette ser ut til å kunne bli et ganske allsidig våpen, da du kan få tak i fire forskjellige typer piler til det. En av pilene vil fungere som en radar som gir deg posisjonen til fiendene dine på kartet. De andre typene er standard, langdistanse og eksplosive piler.

Som vanlig er det en rekke ulike utgivelsesdatoer å forholde seg til, så her må man holde tunga rett i munnen. Har du PS3 og er premium-medlem får du kloa i pakka allerede 27. november. Premium-medlemmer som spiller på Xbox 360 eller PC får fatt i det 4. desember. Har du ikke skaffa deg premium og har PS3 så er datoen din 11. desember. PC og Xbox 360-spillere uten premium får det aller sist, nemlig 18. desember.

Les også: Anmeldelse: Battlefield 3: Close Quarters Les også: Battlefield 3: Armored Kill har fått dato

Battlefield 3: Aftermath-trailer.

Siste fra forsiden