Nye sprell for Might & Magic-seriens helter

Ubisoft har annonsert det syvende spillet i serien som tidligere het Heroes of Might & Magic.

Den franske utgiveren Ubisoft har gjort noen kontroversielle valg med sine tradisjonsrike PC-serier, som å blande inn monsterdreping i neste The Settlers, men når de nå har annonsert Might & Magic Heroes VII ser det ikke ut til at seriens tilhengere har alt for mye å engste seg over.

Spillet er nemlig under utvikling hos Limbic Entertainment, som tidligere har stått for rollespillet Might & Magic X, og i pressemeldingen presiserer Ubisoft at det respekterer seriens lange tradisjoner.

Stilig teaser-film.

Rollespill og strategi

Som forgjengerne vil Might & Magic Heroes VII kombinere rollespillelementer med turbasert taktikk og strategi. Denne gangen skal imidlertid spillverdenen være mer detaljert enn i tidligere spill, og vi loves blant annet et dypt økonomisk system som må mestres.

Spillet byr på seks ulike spillbare fraksjoner og en lang, historiedrevet kampanje. Handlingen dreier seg om en borgerkrig i seriens fantasiunivers, der tronen har blitt stående tom etter at keiserinnen ble myrdet.

Might & Magic Heroes VII skal lanseres i løpet av neste år, og kommer kun til PC. I likhet med Might & Magic X vil det ha en åpen utviklingsprosess, som blant annet starter med at spilltilhengerne nå kan stemme på hvem to av spillets fraksjoner skal være.

Flerspiller over nettet støttes selvsagt også, og vi får også et gjensyn med den gode, gamle «hotseat»-modusen.

Dette vil foregå på spillets offisielle nettsted, men i skrivende stund har ikke Ubisoft rukket å legge det ut på verdensveven enda.

Seriens forrige spill fikk en god mottakelse av oss da det dukket opp i 2011. Om du er interessert i hvordan den har utviklet seg kan du ta en titt på vår massive artikkel om det originale utviklerstudioet New World Computing.

Siste fra forsiden