Nye The Legend of Zelda slippes både til Wii U og NX

Nintendo utsetter spillet til neste år.

Nintendo

Etter å ha vært planlagt som et Wii U-spill i flere år, har nå Nintendo valgt å slippe det neste The Legend of Zelda-spillet til både Wii U og Nintendo NX – den nye konsollen som slippes i mars 2017. Det medfører at spillet ikke slippes i år, slik planen opprinnelig var. Det er ikke kjent om spillet slippes i sammen med den nye konsollen eller senere.

Dermed utsetter Nintendo storspillet nok en gang. I første omgang var planen å slippe The Legend of Zelda til Wii U mot slutten av 2015, men på vårparten samme år ble spillet flyttet til 2016. Da fortalte Nintendo at de trengte mer tid på å realisere spillets fulle potensial.

Åpen verden

The Legend of Zelda.
Nintendo

Det neste The Legend of Zelda-spillet skal prøve å skille seg fra den vante formelen som serien har fulgt siden hoppet til tre dimensjoner med The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Nå er planen å kjøre på med en åpen verden, der man kan ta en aktiv del i hvordan man vil utforske spillet.

Vi har egentlig ikke sett så mye av spillet ennå. Rundt juletider i 2014 fikk vi en liten demonstrasjon av utforskningen av spillets store verden, men også på den mer intuitive måten Link rir på sin trofaste ganger, Epona.

Les også: Fans hadde laget Zelda i 3D for å hylle spillet – nå er det fjernet av Nintendo »

Siste fra forsiden