Nytt Bully-spill på vei?

Merkevareregistrering kan tyde på det.

Take-Two Interactive, morselskapet til Rockstar Games, leverte inn en varemerkesøknad for Bully den 25. juli. Dette melder Gamespot.

Bully kom for første gang ut til Playstation 2 i 2006, og en oppdatert versjon kalt Bully: Scholarship Edition ble sluppet til Wii og Windows i 2008. Originalen ble godt mottatt av fans og kritikere, og vant flere priser det året.

I 2011 uttalte Dan Houser, sjef i Rockstar, følgende om Bully:

Bully: Scholarship Edition.

– I likhet med Max er Bully en merkevare vi liker, og muligens kommer tilbake til i fremtiden.

Skulle det være slik at et nytt Bully-spill er på vei, så kan det være et av spillene Take-Two-direktør Strauss Zelnick snakket om i mai i år:

– Vi har også en enestående rekke av titler under utvikling for neste generasjons plattformer, inkludert banebrytende nye titler og utgivelser fra våre tidligere merkenavn.

Bully var et sandkassespill i kjent Rockstar-stil. Her tok man rollen som Jimmy, en ny elev på skolen Bullworth Academy. Jimmy var ikke en A4-student, og havnet fort i trøbbel. Man kunne fritt bevege seg rundt på skoleområdet og i byen i nærheten. I tillegg til en hovedhistorie med oppdrag var det også en rekke minispill man kunne gjøre.

Vår anmelder var imidlertid ikke begeistret for spillet, som forøvrig het Canis Canem Edit da det ble sluppet på PS2 i Europa.

Siste fra forsiden