Nytt fra Tigon Studios

Spillutviklerstudioet til Vin Diesel har flere nye prosjekter på gang, slik som et spill basert på livet til politimannen Frank Perrone.

Perrone: Raised on Honor følger livet til politimannen Frank Perrone, som var en av New Yorks høyest dekorerte politimenn på syttitallet. I tillegg var han svært voldelig, og hadde nære kontakter i mafiamiljøet. Spillet foregår i tiden mellom 1969 og 1979, og beskrives ikke bare som en spillbar biografi av Frank Perrone sitt liv, men også som en "biografi av syttitallet".

Tigon Studios har også tre andre spill på gang; Secret Service, Melkor og Barca B.C. Secret Service var kjent fra tidligere, og er et taktisk actioneventyr basert på livet til en Secret Service-agent. Spillet utvikles under ledelse av Bryan Singer, i samarbeid med Mark Feigin (som har jobbet i sikkerhetstjenesten i Det Hvite Hus).

Melkor et helt annerledes prosjekt - et actionrollespill som beskrives som en "hardcore" og blodig versjon av Zelda. Tigon håper det ikke bare vil appellere til tilhengere av fantasy-spill, men også til de som liker action og sniking. Spillet følger Melkor på en serie eventyr i en dyster og mørk verden full av magi, monstre og onde krefter.

Til sist har vi Barca B.C., et historiedrevet tredjepersons actioneventyr med strategielementer som beskriver livet til Hannibal Barca, den verdenskjente generalen fra Kartago som invaderte Romerriket med en nådeløs hær og påførte de stolte og mektige romerne store skader (som de aldri tilgav Kartago for, noe som til slutt førte til den totale ødeleggelsen av det Nord-Afrikanske riket).

For mer informasjon om disse prosjektene kan du besøke nettstedet til Tigon Studios. For øyeblikket er det ikke klart når de skal lanseres, eller hvem som skal gi dem ut.

Siste fra forsiden