RoboCop: Rogue City

Nytt RoboCop-spill kommer fra Terminator: Resistance-utvikleren

Kommer til PC og konsoll i 2023.

Nacon og utvikler Teyon har denne uken avduket RoboCop: Rogue City – et nytt spill om alles favorittpolitimann/robot, som kommer til PC og konsoll en gang i 2023.

Kunngjøringen kom via en høyst intetsigende trailer, som du kan se øverst i artikkelen. Her får vi se glimt av byen Old Detroit, en logo og en kort kikk på høyrebeinet til spillets titulære protagonist.

Ifølge trailerens beskrivelse skal spillere ta på seg rollen som RoboCop, og forsøke å sette en stopper for byens kriminelle underverden. Pressemeldingen for spillet legger til at Rogue City forteller en helt ny historie, som er basert på de tre første RoboCop-filmene fra 80- og 90-tallet.

Utvikleren bak prosjektet – Teyon – er godt kjent med å lage spill av aldrende actionhelter. Teamet har tidligere levert både Rambo: The Video Game og Terminator: Resistance, to spill som riktignok fikk ganske laber kritikk i sin tid.

Hvorvidt Teyon kan snu på flisa med RoboCop: Rogue City gjenstår å se. Det er enda en stund å vente til lansering i 2023, og den som gleder seg kan kikke gjennom noen bilder med konseptkunst nedenfor.

Nyversjonen av System Shock skal slippes til sommeren.
Utvikleren har delt et nytt glimt fra spillet »

Siste fra forsiden