Nytt skrekkspill vil ta over stafettpinnen etter P.T.

Allison Road skal gjøre deg livredd for middelklassehus.

Lilith Ltd.

Under fjorårets Gamescom-messe ble det vist frem et ørliten snutt fra et kommende skrekkspill, P.T. Det viste seg å være en interaktiv reklame for et nytt kapittel i Silent Hill-serien, som skulle regisseres av Hideo Kojima og Guillermo Del Toro.

Etter mye om og men gikk Silent Hills – og dermed også P.T. – dukken, men nye Allison Road ser ut til å kunne bli en god plaster på såret.

Ser da helt normalt ut det her.

I likhet med P.T. er Allison Road et skrekkspill som foregår i førstepersonsperspektiv der du skal utforske et høyoppløselig og vakkert middelklassehjem. En mann våkner i et ukjent hus uten å huske hvordan han kom seg dit. I løpet av fem netter må han finne ut av hva som foregår i huset og hva som har skjedd med den bortkomne familien hans.

Spillet henter også inspirasjon fra Gone Home. Du kan plukke opp og undersøke ulike gjenstander rundt om i huset, og hovedpersonen vil komme med kommentarer til hva han ser på.

Allison Road har allerede blitt godkjent for Steam-salg gjennom Greenlight-tjenesten, med sikte på lansering i tredje kvartal av 2016. For de ekstra tapre lanseres spillet også med støtte for Oculus Rift.

Gameplay-prototyp fra Allison Road (video: Lilith Ltd.)

For litt siden gikk det et rykte som fikk mange til å håpe igjen, men det var tull.
Microsoft avkrefter: Har ikke kjøpt Silent Hills »

Siste fra forsiden