Nytt spill fra Square Enix frir til Metal Gear- og Armored Core-fansen

Left Alive blander svære roboter og overlevelsesspilling.

Square Enix hadde noe helt ferskt i sekken da de troppet opp på Sonys Tokyo Game Show-konferanse tirsdag morgen. Tilskuerne fikk en titt på en konsepttrailer til et flunkende nytt spill kalt Left Alive som skal komme til PlayStation 4 og Steam i 2018.

Konseptkunst.
Square Enix

Selv om presentasjonen var knapp på detaljer, har vi fått vite litt mer om spillet fra den nyopprettede Steam-siden. Left Alive blir et enspillerspill som Square Enix omtaler som et «survival action shooter»-spill.

Teasertraileren vitner om en by i ruiner, mens store roboter – såkalte «mechs» – draperer horisonten.

Veteranteam

Utviklingsteamet består blant annet av Square Enix-topp Shinji Hashimoto, som sitter i produsenttronen og som har hatt tilsvarende rolle i så å si alle de største spillene fra selskapet de siste 20 årene, mens regissør Toshifumi Nabeshima nok er mest kjent for Armored Core-serien fra FromSoftware.

Hvis du gløtter på plakaten i toppen og grubler over på at det minner om Metal Gear Solid er ikke det så rart: kunstneren er figurdesigner Yoji Shinkawa har hatt samme rolle i Hideo Kojimas velkjente serie. Han er også med på laget her, sammen med Takayuki Yanase som designet mechs for Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00 og Xenoblade Chronicles X.

Er du sulten på noe mer rollespillaktig fra utgiveren?
Square Enix' neste rollespill har fått lanseringsvindu og ny trailer »

Siste fra forsiden