Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure

Nytt Thimbleweed Park-eventyr er tilgjengelig gratis

Ron Gilbert tester ut sin nyeste spillmotor.

Terrible Toybox har lansert et nytt frittstående kapittel til det kritikerroste pek-og-klikk-eventyret Thimbleweed Park. Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure – som spillet heter – er tilgjengelig helt gratis for PC og Mac, via både Steam og Epic Games Store.

Alt er ikke helt som før i Thimbleweed Park.
Terrible Toybox

Som navnet tilsier er det Thimbleweed Park-figuren Delores som har hovedrollen i denne minihistorien. På ferie fra sin daglige jobb som spillutvikler har Delores tatt på seg fotografhatten for Thimbleweed Nickel News, men som hun raskt får oppdage er det mye som har endret seg siden hun reiste fra den lille byen året før.

Ikke uventet byr Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure på gjensyn med mange av de samme figurene og områdene fra originalspillet. Utvikleren påpeker imidlertid at du ikke er nødt til å ha spilt Thimbleweed Park for å forstå hva som foregår i dette spillet.

Tester ny spillmotor

Ifølge utviklerveteran og Thimbleweed Park-sjef Ron Gilbert begynte Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure sine dager som en prototype for hans nye spillmotor. Prosjektet vokste imidlertid raskt til noe større, og med hjelp fra øvrige medlemmer av Terrible Toybox-teamet endte det opp som sitt eget lille spill.

– Dette var et utfordrende spill å lage, fordi vi nesten utelukkende var nødt til å bruke ubrukt kunst fra Thimbleweed Park for å lage helt nye gåter. I tillegg kunne vi ikke gå utendørs i den virkelige verden. Som en takk til våre fans lanserer vi det helt gratis, som noe moro dere kan drive med i disse merkelige tider.

Vår anmelder storkoste seg med Thimbleweed Park.
Les hva vi skrev om eventyrspillet her »

Siste fra forsiden