Ondskapen brer seg i Tyrannys første store ekspansjon

Obsidian har avslørt slippdatoen for «Bastard's Wound».

Den første store ekspansjonen for rollespillet Tyranny vil lanseres 7. september. Det forteller Obsidian Entertainment og utgiver Paradox Interactive i en pressemelding.

«Bastard's Wound» introduserer nye eventyr til Tyranny.
Paradox Interactive

Utvidelsen, som går under navnet «Bastard's Wound», bringer et helt nytt eventyr til spillets dystre verden. Obsidian lover et nytt område, en haug med oppdrag og utallige fiender å utslette på din ferd.

Historien plukker opp der hovedspillet slapp, og lar blant annet spillere bli bedre kjent med sine tre medhjelpere – Lantry, Verse og Barik. En gratis oppdatering for alle som eier spillet introduserer også nytt stemmeskuespill, mer innhold til spillets tredje akt og en ny avslutning på historien.

Du kan se traileren for Bastard's Wound øverst i artikkelen.

Unik fortelling

Tyranny – lansert i november i fjor – snur opp ned på tradisjonelle rollespillkonvensjoner, og lar spillere kjempe for den onde siden. Som en av de fremste soldatene i hæren til eneherskeren Kyros, må spillere opprettholde undertrykkelsen av landets innbyggere.

Tyranny forteller en spennende historie, mente vår anmelder.
Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Vår egen Andreas Bjørnbekk mente Tyranny slettes ikke er for alle, men skrøt av spillets fortelling og figurer i sin anmeldelse:

– Det er helt legitimt å synes at Tyranny er tungt å komme seg gjennom, spesielt med tanke på de tekstbaserte fortellingene og den tross alt «gamle» isometriske modellen med pek-og-klikk-spilling på en relativt statisk bakgrunn. Når det er sagt forteller spillet en helt unik fortelling, med en spennende prolog som bestemmer hvordan verdenen ser ut før selve spillingen begynner, skrev han.

Tyranny er tilgjengelig for Windows, Mac og Linux.

Obsidian jobber også med Pillars of Eternity II.
Rollespilloppfølgeren gjorde stor suksess på Kickstarter »

Siste fra forsiden