Tyranniet overtar makten neste måned

Obsidians nye rollespill har fått lanseringsdato.

Obsidian Entertainment har, sammen med utgiver Paradox Interactive, annonsert en lanseringsdato for sitt nye rollespill – Tyranny. Spillet slippes den 10. november, og blir tilgjengelig i tre forskjellige varianter på PC, Mac og Linux.

Tyranny kommer i tre forskjellige varianter.
Obsidian Entertainment

Via enten Steam eller Paradox’ nettbutikk kan spillere velge mellom Tyrannys Commander Edition, Archon Edition eller Overlord Edition, til henholdsvis 299 kroner, 399 kroner og 549 kroner. Førstnevnte er standardutgaven av Tyranny, mens de to dyrere alternativene inkluderer digitalt innhold som lydspor og konseptkunst fra spillet.

Ny trailer

I forbindelse med annonseringen slapp Obsidian også en ny trailer for Tyranny – som du kan se øverst i artikkelen – med flere hint til de vanskelige valgene man blir nødt til å foreta seg i spillet.

I Tyranny spiller man på de ondes lag.
Obsidian Entertainment

I motsetning til tradisjonelle rollespill, kjemper man i Tyranny på de ondes side, som en av de fremste soldatene til eneherskeren Kyros. Valgene du tar og menneskene du allierer deg med underveis bestemmer retningen historien tar, og hvilke konsekvenser som følger.

Nettopp det å kjempe for de onde var noe vår utsendte skribent satte stor pris på da han prøve Tyranny på årets E3-messe. Likevel stilte han spørsmål til hvorvidt spillet ville klare å være underholdende i lengden:

– Å se hvordan historien fortsetter etter at ondskapen serier er kjempespennende, og du som spiller velger selv hvordan du vil forholde deg til dette. Jeg lurer veldig på hvordan handlingen vil utfolde seg fra dette utgangspunktet, for hvis spillet er 60+ timer med at du utfører oppdrag for Kyros kan det fort bli litt ensformig, skrev Jens Erik Vaaler.

Vi lot oss imponere over Obsidians forrige spill.
Pillars of Eternity er et kjærlighetsbrev til rollespillfansen, sa vår anmelder »

Siste fra forsiden