King's Bounty-utvidelse med dato

Orker igjen

Det vanker nye kampanjer i Crossworlds.

King’s Bounty er en blanding av rollespill og turbasert taktikk hvor du vandrer rundt i en fantasiverden og fullfører oppdrag mens du banker monstre og bygger opp din egne personlige hær. Det opprinnelige spillet er fra 90-tallet, men serien ble gjenopplivet med to utgivelser i henholdsvis 2008 og 2009.

Tidligere i år fikk vi vite at den sistnevnte utgivelsen, King's Bounty: Armored Princess, skulle få en tilleggspakke. Utgiver 1C Company har nå satt datoen for denne, og fra 17. september kan du legge ut på nye eventyr i King’s Bounty: Crossworlds.

Crossworlds utvider den opprinnelige Armored Princess-kampanjen med en serie nye oppdrag som dreier seg om et mystisk tårn og en ambisiøs ork-høvding. Det er inkludert en haug med nye gjenstander, egenskaper, enheter og magiske formler.

Det blir også inkludert to nye kampanjer, Champion of the Arena og Defender of the Crown. I den første blir en ung eventyrer lurt til å kjempe i en serie brutale arenakamper mot grusomme uhyrer, mens den andre følger prinsesse Amelie fra Armored Princess på hennes siste test for å bli en fullverdig forsvarer av kongeriket. I tillegg blir det mulig å skru sammen egne verdener og kampanjer med et flunkende nytt redigeringsverktøy.

Crossworlds skal lanseres i tre forskjellige utgaver. Det blir en stor samlepakke som inkluderer King's Bounty: The Legend, Armored Princess og Crossworlds, samt en mindre pakke med bare Armored Princess og Crossworlds. Hvis du allerede har Armored Princess kan du kjøpe Crossworlds frittsående og billigere .

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden