Øv deg på bygging og skyting i Fortnites kommende lekeplass

Epic har avduket en treningsmodus for skytespillet.

Epic Games

Fortnite Battle Royale har oppnådd enorm suksess siden spillets lansering i fjor, men Epic Games hviler slettes ikke på laurbærene. Studioet jobber hele tiden med å skape nytt innhold, og blant nyvinningene som er på vei er en egen treningsmodus for skytespillet.

I Playground kan du teste ut spillets ulike våpen, også i kamp mot andre spillere.
Epic Games

I sin nyeste State of Development-rapport, hvor Epic legger frem spillets veikart, avduket utvikleren en midlertidig modus kalt Playground. Som navnet tilsier byr modusen på en mulighet til å leke seg med spillets forskjellige funksjoner, i en langt mer avslappet setting enn i vanlige kamper.

Med økt ressurssanking kan spillere enkelt trene seg på å bygge høyere og raskere, uten å måtte bekymre seg for at man blir skutt i fillebiter underveis. Kister med våpen og ammunisjon dukker ellers opp som vanlig, slik at man kan trene på å bruke de ulike våpnene.

I Playground får du ta med deg opptil tre venner til lekeplassen for å øve på ulike kampsituasjoner mot hverandre. Modusen har såkalt Friendly Fire, som betyr at medspillere tar skade om du skyter dem, men selv om man dør vender man med en gang tilbake til spillbrettet.

Playground har foreløpig ikke fått noen lanseringsdato. Epic sier imidlertid at modusen blir det første steget mot en offisiell «creative mode», så vi kan tilsynelatende forvente en permanent treningsmodus en gang i fremtiden.

Generelle forbedringer

Ved siden av nytt innhold jobber Fortnite-teamet også med generelle forbedringer til spillopplevelsen. Mye av dette går på ytelse, og State of Development-rapporten forteller blant annet om bedringer i serverytelse, optimalisering av lastetider og utrydding av diverse småfeil.

Epic vil også at Fortnite skal føles bedre for de som spiller med håndkontroller. Kommende oppdateringer skal for eksempel gjøre det enklere og raskere å bygge, og vil etter hvert åpne for egendefinerte knappekonfigurasjoner.

Til slutt hintet rapporten om forbedringer til spillets lyd og reprisefunksjon, samt en mer spennende Victory Royale-skjerm for spillere som vinner en kamp. Du kan se State of Development-rapporten i sin helhet på Epics nettsider.

Nå skal det bli e-sport av Fortnite.
Epic har satt av 800 millioner kroner som premiepenger »

Siste fra forsiden