Overwatch-datoen er spikret

Oppdatering: Lekkasjen stemte.

Blizzard

Oppdatering 9. mars: Blizzard har i en pressemelding bekreftet datoene.

Opprinnelig sak følger:

En stakkars sjel i annonseavdelingen hos IGN skoldes nok litt ekstra i dag. En liten stund kunne lesere nemlig skimte en annonser for Blizzards kommende skytespill – Overwatch – med litt mer informasjon enn det vi har fått tidligere. Annonsen er fjernet nå, men skaden er allerede gjort. Dette melder GameSpot.

Mai måned

Annonseselger 1: «Øy! Husk at den Overwatch-annonsen skal ut 8.mars.» Annonseselger 2: «… whoooops. Ikke i dag…?».
Deadpoolthegreat, reddit

Reklamebanneret på nettsiden forteller oss at slippdato blir 24. mai, og at spillet da kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4.

I tillegg skal alle som forhåndsbestiller spillet få tilgang til en åpen betatest fra 3. mai og frem til lansering.

Vi har tidligere fått en litt snedig dato fra Blizzard, forresten – et såkalt «lanseringsvindu». Den gang fikk vi vite at spillet skulle være ute «på eller før 21. juni» i et bilde på sine hjemmesider. At de nå etter alt å dømme fremskynder datoen vitner om at de har kommet litt lengre enn de selv trodde.

Godt førsteinntrykk

For tiden er betatestingen av Overwatch inn i sin andre runde. Da første runde pågikk i fjor høst hadde vi i Gamer.no har tilgang, og har gjorde oss da opp noen inntrykk:

Selv trivdes jeg godt med denne fyren.
Blizzard

– For første gang på 18 år prøver Blizzard seg på noe annet enn Warcraft, StarCraft og Diablo. Det er bare rett og rimelig at de er litt nervøse, men det er det ingen grunn til. Denne betatesten beviser nok en gang at Blizzard har en eksepsjonell kvalitetskontroll. Jeg har ikke opplevd noen problemer, og Overwatch kunne fint vært utgitt i sin nåværende form.

– Spillet er allerede godt balansert, og har et godt utvalg med vidt forskjellige helter som gjør det mulig for alle å finne i hvert fall én som passer sin spillestil. Grafikken er feiende flott, lydbildet er engasjerende spillet kjører bra, og ikke minst er det veldig, veldig moro.

Les hele sniktitten på Overwatch »

Les også
Anmeldelse: Overwatch

Siste fra forsiden