Overwatch - Jesse McCree

Overwatch-McCree bytter navn til Cole Cassidy

Som følge av trakasseringssøksmålet mot Activision Blizzard.

Blizzard

Det var i slutten av august at Blizzard kunngjorde at Overwatch-figuren Jesse McCree skulle bytte navn, som følge av trakasseringssøksmålet mot studioet. Nå har utvikleren omsider bestemt seg, og 26. oktober skal cowboyen omdøpes til Cole Cassidy.

Bakgrunnen for navnebyttet er at figuren opprinnelig ble oppkalt etter tidligere Blizzard-ansatt Jesse McCree. Virkelighetens McCree var blant dem som ble utpekt i søksmålet mot Blizzard, og er en av flere som har mistet jobben siden.

I en melding på Twitter har Overwatch-teamet snekret sammen det som later til å bli spillets offisielle grunn for navneendringen.

– For å gjøre dette nye Overwatch bedre – for å rette på ting – måtte han være ærlig med teamet sitt og seg selv. Cowboyen han var red inn i solgangen, og Cole Cassidy møtte verdenen ved daggry.

Lar spillere bytte Battletag

Samtidig med overgangen fra McCree til Cole Cassidy, åpner Blizzard for at spillere kan endre navn på Battle.net-profilen sin.

Frem til og med 5. november står alle som måtte ønske det fritt til å bytte sin såkalte Battletag. Dette skjer via utfylling av et skjema på Blizzards nettsider. Utvikleren påpeker at det kan ta opptil fire uker å behandle søknaden.

LES OGSÅ: Activision Blizzard inngår forlik i nytt trakasserings­søksmål »

Siste fra forsiden