Gratisinnhold til Left 4 Dead

På begge plattformer

Valve vil snart gi ut en gratis pakke med nyheter til zombiespillet Left 4 Dead.

Fjorårsutgivelsen Left 4 Dead imponerte mange med sin spennende tilnærming til det klassiske zombiekonseptet, og nå er det klart at spillet får en liten gratisutvidelse til både Xbox 360 og PC.

Pakken kalles L4D Survival Pack, og introduserer en ny spillmodus som heter Survival. Her må opp til fire spillere arbeide sammen for å overleve så lenge som mulig i kamp mot horder av zombier, og modusen skal visstnok komme med over tolv spillområder.

I tillegg får vi to fullstendige kampanjer for Versus-modus (Death Toll og Dead Air). Gratisekspansjonen skal lanseres til våren, og Valve forteller også at de planlegger å lansere en ny butikkutgave av spillet som inneholder det samme ekstrainnholdet.

I Left 4 Dead spiller du en overlevende etter en katastrofe som har forvandlet størstedelen av befolkningen rundt deg til kjøttetende zombier. Sammen med tre andre overlevende må du forsøke å komme deg gjennom en serie livsfarlige omgivelser, og samarbeid er helt essensielt om du komme gjennom med livet i behold.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden