Parkour-opprør mot spillhatende diktator

I Hover må du lede gamere i deres kamp for frihet.

Fusty Game

Den franske utvikleren Fusty Game har lagt plattformspillet Hover: Revolt of Gamers opp på Steam Greenlight, der de håper å få stemmer nok til å kunne lansere spillet på Steam-tjenesten.

Futuristisk parkour

Hover beskrives som en blanding av Jet Set Radio og Mirror's Edge, med elementer inspirert av filmer som Star Wars og The Fifth Element. Spillet foregår i en åpen, futuristisk by hvor du kan løpe og sprette rundt som en galning takket være en høyteknologisk drakt.

Hopp og sprett.

Underveis må du utføre ulike triks og stunts for å imponere byens gamere, slik at de blir med i opprøret mot de diktatoriske lederne i byen. Du må også utføre oppdrag for å bringe frihet til omgivelsene dine, blant annet ved å gi tilbake konfiskerte spillkonsoller og ta kontroll over sentrene som spyr ut antispillpropaganda.

Samtidig må du holde deg unna byens sikkerhetsdroner, som patruljerer gatene på jakt etter urolige elementer. Når du rekrutterer nye personer kan du når som helst velge å spille som dem, og det blir også mulig å forbedre egenskapene deres underveis.

Det skal også være mulig å koble seg opp på nettet og delata i samarbeidsoppdrag eller utfordre andre spillere. Blant annet skal det være mulig å raskt skape egne løyper for kappløp.

Fusty Game har også lagt deres forrige spillutgivelse, Secret of Space Octopuses, ut på Greenlight.

Gatesporten parkour har forøvrig også inspirert et annet kommende spill vi nylig skrev om, nemlig det svenskutviklede plattformspillet Cloudbuilt.

Siste fra forsiden