Payback kommer til GBA

Payback kan enkelt beskrives som en 3D-versjon av det opprinnelige Grand Theft Auto. Nå kommer spillet til GBA, og lover å bli et av de peneste 3D-spillene til plattformen.

Apex Designs sitt GTA-aktige spill var ett av de siste kommersielle spillene på Amiga-plattformen, og det nøt svært gode kritikker da det kom ut i 2001. Spillet har siden kommet ut til Macintosh, og nå jobber utviklerne i Apex Designs med å konvertere spillet til flere plattformer, deriblant Windows og Linux. I tillegg kommer spillet på GBA, og Apex Designs har nylig kunngjort at GBA-versjonen vil bli utgitt av Destination Games.

Payback gjør som det opprinnelige GTA, og putter deg inn i et levende bymiljø der du kan ta oppdrag for en rekke kriminelle organisasjoner eller bare slå deg løs og skape så mye kaos som mulig. Oppdragene får du selvfølgelig via telefonkiosker, og ved å få nok poeng vil du etter hvert få tilgang til neste by. Spillet inneholder også muligheten for at flere spillere kan kople sammen GBA-ene sine for å kjempe mot hverandre.

Bylandskapene i Payback er i full 3D, og spillet inneholder massevis av spesialeffekter som lekre eksplosjoner og fallende snø. I tillegg til den lekre 3D-grafikken kommer Payback med et dynamisk lydspor.

Siste fra forsiden