PixelJunk Shooter gjenoppstår på PlayStation 4 og Vita

Lanseres i grafisk oppgradert utgave.

PixelJunk-spillene til det lille studioet Q-Games startet allerede i 2007 med et kjørespill kalt PixelJunk Racers, men det er nok skytespillene PixelJunk Shooter som er de mest kjente titlene til utvikleren. Her styrer du et romskip gjennom underjordiske miljøer, og bruker de to analoge spakene til å kontrollere skipet, plukke opp forskere og sanke diamanter. Realistisk fysikk spiller en viktig rolle på ferden.

Det første av disse actionspillene kom i 2009, og oppfølgeren PixelJunk Shooter 2 landet på PlayStation Network i 2011 til god mottakelse her på Gamer.

Nå meldes det på den offisielle PlayStation-bloggen at begge spillene er på vei til PlayStation 4 og Vita i én pakke døpt PixelJunk Shooter Ultimate. Pakken kan ventes i løpet av sommeren.

Ny grafisk drakt

PixelJunk Shooter Ultimate, som har hatt studioet Double Eleven bak spakene, byr visstnok ikke på spillene hver for seg, men kombinerer i stedet kampanjene fra de to titlene sømløst i ett og samme spill.

Utover dette vil spillet selvsagt også by på en kraftig grafisk overhaling, men da kun på PlayStation 4. Denne består blant annet i skarpere, mer detaljerte teksturer og forbedrede visuelle effekter for eksplosjoner, prosjektiler og andre elementer.

Den oppussede versjonen får også en helt ny sanntids-lyssetting, oppfrisket fargepalett og ikke minst et 3D-animert skip som skal gi spilleren en bedre visuell tilbakemelding under manøvreringen. Det kan også være greit å vite at PlayStation 4-versjonen vil kjøre med 60 bilder i sekundet konstant.

PixelJunk Shooter 2 var en solid oppfølger: Det hadde imidlertid også en del mangler »

Siste fra forsiden