Playerunknown's Battlegrounds' ørkenbrett blir mye større enn forventet

Spillsjefen bekreftet også at tilgang på brettets høyblokker blir begrenset.

Twitter/Playerunknown

Playerunknown's Battlegrounds kommende ørkenbrett blir langt større enn opprinnelig planlagt. Det avslørte spillsjef Brendan «Playerunknown» Greene i et intervju med Eurogamer denne uken.

Playerunknown's Battlegrounds.
Bluehole

Da brettet ble kunngjort tidligere i år var planen at det kun skulle omfavne et område på rundt 16 kvadratkilometer – en fjerdedel av størrelsen på spillets første brett. Utvikleren fant imidlertid ut at det ble for lite, og arealet ble derfor utvidet til standardstørrelsen på 64 kvadratkilometer:

– For 100 spillere passer det bedre med åtte ganger åtte [kilometer], og det gir oss mer fleksibilitet når vi introduserer nye spillmoduser, forklarte Greene.

Begrenset tilgang til noen bygninger

Spillsjefen bekreftet også at tilgang på noen av brettets bygninger etter all sannsynlighet vil være begrenset. Det endelige designet er på langt nær fullført, men Bluehole tester ut flere forskjellige ideer.

De store høyblokkene – vist frem på forrige ukes Gamescom-messe – kan for eksempel kun gi spillere tilgang på én eller to etasjer helt øverst. Det reduserer antall skjulesteder betraktelig – som forhåpentlig vil forhindre at spillere bare løper og gjemmer seg – og vil ifølge utvikleren også redusere belastningen på maskiner som kjører spillet.

Når Playerunknown's Battlegrounds får nye brett kunne Greene ikke si noe om, og den foreløpige planen er enkelt og greit å slippe dem når de er ferdige. Ei heller kom det frem noe nytt om lanseringsdato på Xbox One, eller om muligheten for en PlayStation 4-versjon etter hvert.

Playerunknown's Battlegrounds vokser seg stadig større.
Skytespillet toppet nylig listen over samtidige spillere på Steam »

Siste fra forsiden