Call of Duty: Modern Warfare - test

PlayStation 4-spillere kan teste Call of Duty: Modern Warfare til helgen

Activision holder åpen alfatest, men kun på Sony-konsollen.

Fredag 23. august kan PlayStation 4-spillere hive seg ut i en åpen alfatest for Call of Duty: Modern Warfare. Det melder Activision i en pressemelding.

Call of Duty: Modern Warfare.
Activision

Testperioden varer ut 25. august, og byr utelukkende på kamper i spillets nye Gunfight-modus. Dette er altså to-mot-to-modusen som ble avduket tidligere i sommer.

Som Activision forteller får testdeltakere prøve seg på totalt fem Gunfight-brett, inkludert to som ikke har vært vist frem før – Docks og Speedball. Man trenger ikke PlayStation Plus for å være med, og forhåndsbestilling er heller ikke nødvendig.

Betatest på vei

For PC- og Xbox-spillere, eller for Sony-fans som er opptatt i helgen, er sjansen til å spille riktignok ikke langt unna. I midten av september inviterer Activision nemlig alle og enhver til prøve Call of Duty: Modern Warfare i en åpen betatest.

Igjen er det PlayStation 4-gjengen som får slippe til først, med en eksklusiv testperiode fra 14. til 16. september. Dersom du forhåndsbestiller Modern Warfare på Sony-konsollen kan du hive deg inn allerede 12. september.

Helgen etter får PC- og Xbox One-spillere slippe til. Det begynner med tidlig tilgang for de som forhåndsbestiller 19. september, da også PlayStation 4-gjengen kan hoppe inn igjen. Deretter får alle på samtlige plattformer slippe til fra 21. til 23. september.

Call of Duty: Modern Warfare lanseres 24. oktober.

Vi likte det vi fikk se av Call of Duty: Modern Warfare i sommer.
Les vår sniktitt på spillet her »

Siste fra forsiden