PlayStation VR får kraftig priskutt

Audun Rodem, Gamer.no

VR-brillene blir stadig rimeligere, og kort tid etter at HTC Vive fikk et betydelig priskutt er turen nå kommet til PlayStation VR. På PlayStation-bloggen meldes det nemlig at prisen på Sonys VR-briller kuttes med 100 euro med øyeblikkelig virkning.

Priskuttet omfatter pakken som kommer med både brillene, kameraet og VR Worlds-spillet, som nå reduseres fra 400 euro til 300 euro. Det skulle bety at pakken blir rundt en tusenlapp rimeligere.

Audun Rodem, Gamer.no

Populært VR-produkt

Akkurat hvordan priskuttet vil slå ut lokalt, og når vi vil merke reduksjonen, kan riktignok variere. I skrivende stund koster den overnevnte pakken cirka 3500 kroner i norske butikker.

PlayStation VR er blitt det mest populære VR-produktet med ganske god margin, mye på grunn av at det er vesentlig rimeligere enn konkurrentene HTC Vive og Oculus Rift, som i tillegg krever ganske solid maskinvare for å kunne utnyttes skikkelig.

I desember meldte Sony at VR-brillene hadde solgt i to millioner eksemplarer, en økning fra én million i juni. I høst kunngjorde Sony for øvrig en ny versjon av PlayStation VR som skal by på noen forbedringer, blant annet integrerte hodetelefonkabler og prosessorboks som kan brukes til å videreformidle HDR-signaler.

HTC har lansert nye Vive-briller: Vive Pro har fått pris og lanseringsdato »

Siste fra forsiden