Bejeweled og Bookworm til DS

Populære produkter

Det blir staving og juveler på Nintendos håndholdte.

Amerikanske PopCap Games har hatt stor suksess med sine små 2D-spill for massemarkedet, og nå har de kunngjort at to av disse kommer til DS i både butikkutgaver og gjennom den nye DSiWare-tjenesten. Det er bokstavspillet Bookworm og en utgave av det svært populære Bejeweled som skal berike den håndholdte konsollens spillutvalg.

PC-utgaven av Bookworm

Bookworm er inspirert av brettspillet Scrabble, og går ut på sette sammen ord ved hjelp av bokstavbrikker. Når brikkene danner et ord får du poeng, og de forsvinner fra brettet. Lange ord belønnes med spesielle brikker som gir poengbonuser hvis du lager ord med dem.

DS-utgaven får et par nye funksjoner, inkludert en flerspillermodus hvor du kan konkurrere mot andre. Spillet måler også hvor mye du har forbedret ordforrådet og staveferdighetene dine.

PC-utgaven av Bejeweled Twist

I Bejeweled Twist skal du som i det originale Bejeweled flytte rundt på juveler. I motsetning til forgjengeren flytter du i Twist ikke en og en juvel, men grupper på fire. Målet er fortsatt å få steiner med samme farge ved siden av hverandre og bli kvitt dem. Som i Bookworm er det også inkludert en flerspillerdel.

De nøyaktige slippdatoene for Euroa er ikke kunngjort, men i Statene slippes Bookworm på DSiWare før måneden er omme. Butikkutgaven slippes 1. desember. Bejeweled Twist selges digitalt fra og med oktober, og kommer til butikkene i løpet av første kvartall neste år.

Siste fra forsiden