Prince of Persia får en etterfølger

I en pressemelding om Ubisoft sin finansielle situasjon har selskapet røpet at de kommer med en etterfølger til Prince of Persia: Sands of Time.

Gode kritikker verden over har ikke hindret Prince of Persia sine salgstall i å skuffe analytikerne, men med rundt 2 millioner solgte kopier totalt ser Ubisoft på spillet som en av sine største suksesser fra 2003. Prince of Persia: Sands of Time ble utgitt til alle de store plattformene, inkludert Game Boy Advance. Det er derfor ikke overraskende at Ubisoft nå vil lage en etterfølger til spillet.

Ubisoft har ikke sagt noe om hvordan Prince of Persia-etterfølgeren kommer til å arte seg, og vi antar det tar en stund før de kommer med noen offisielle kunngjøringer. Når det skjer vil vi imidlertid være på pletten med mer informasjon.

To spill som har skuffet både analytikere og Ubisoft med sine dårlige salgstall er Beyond Good and Evil og XIII. I pressemeldingen sier Ubisoft at de har lært av det som skjedde under lanseringen av disse nye titlene, og vil bruke denne kunnskapen videre. Ubisoft har hatt en kraftig økning i omsetningen det siste året, og er nå i ferd med å utvide sine studioer i Kina og Kanada.

Siste fra forsiden