Prøv Codemasters' lagbaserte bilspill neste uke

Onrush lader opp til åpen beta på PlayStation 4 og Xbox One.

Onrush, det kommende racingspillet fra Codemasters, får en åpen betatest til neste uke. Det har utvikleren annonsert via sine nettsider.

Onrush skal ut i åpen beta på 17. mai.
Deep Silver

Det hele braker løs på Norges nasjonaldag, torsdag 17. mai, og varer frem til søndag 20. mai. Ekstra utålmodige sjeler kan alternativt forhåndsbestille Onrush på PlayStation 4, for å få tilgang på betaen 48 timer før alle andre.

Lagbasert bilkrig

I løpet av testperioden får spillere tråkle seg gjennom en veiledningsmodus, før de kan prøve to av modusene som blir tilgjengelige i fullversjonen. Onrush er et lagbasert spill, og modusene i betaen byr på kjøring for to lag på seks spillere. Testen inkluderer to baner og fire forskjellige biltyper, som du kan lære mer om i traileren øverst i artikkelen.

Som Codemasters tidligere har forklart handler Onrush mer om samarbeid og stilpoeng enn å komme først i mål. Spillere får poeng for å gjøre ulike stunts, krasje inn i motspillere og generelt sett kjøre som en villmann:

– Tenk på Onrush som en fest; det handler om å være midtpunktet, ikke om å være den første til å dra hjem, forklarer utvikleren.

Som et ytterligere insentiv til å prøve betaen, lokker Codemasters med digitale belønninger. Alle som deltar får diverse gjenstander til bruk i fullversjonen av Onrush, og jo mer du spiller jo mer vinner du.

Juni kan bli en spennende måned for racingentusiaster.
Ubisofts vil også lansere oppfølgeren til The Crew »

Siste fra forsiden