Prøv Unstoppable Gorg

Futuremark byr på en smakebit av romgalskapen.

Er du glad i gammel science fiction med ufrivillig komiske effekter og absurde historier? Da er kanskje tårnforsvarspillet Unstoppable Gorg rett i din gate.

Om dette er tilfellet, kan du nå få testet ut helt gratis. Futuremark tilby nemlig en demoversjon av spillet til PC og Mac, tilgjengelig via Steam.

Stopp Gorg

Demoversjonen inneholder fire brett fra det fullverdige spillet, inkludert filmsnuttene fra disse, i tillegg til alternative utfordrings- og Arkade-versjoner av brettene.

Redd jorden!

I Unstoppable Gorg er menneskeheten truet av den onde romskumlingen keiser Gorg. Faktisk er denne skumlingen så ond at han rett og slett ønsker å utslette hele menneskeheten, og det er det opp til deg å stoppe.

Du må plassere satellitter med ulike egenskaper i bane rundt planeten, månen eller romskipet du vil beskytte, og fordi satellittene har begrensninger i hvordan de kan plasseres, hender det at du må bruke de små grå for å komme deg gjennom brettet.

I sin dom over spillet, skriver vår anmelder Joachim følgende:

«Unstoppable Gorg er et av de mest spennende tårnforsvarspillene jeg har spilt. Siden du hele tiden må flytte rundt på satellittene dine kan du aldri lene deg tilbake og se på at forsvarsverkene dine lager hakkemat av fienden, i stedet må du konstant arbeide for å utnytte ressursene dine best mulig. Dermed blir det veldig intenst, men nivåene er såpass korte at du aldri blir direkte sliten.»

Last ned demoversjonene her:PC (.exe 379 MB)Mac (.pkg 282 MB)

Siste fra forsiden