PS Plus-medlemmer får God of War: Ascension-beta

Resten kan kose seg med sosialt gratisspill på nett.

Sony har formidlet at PlayStation Plus-medlemmer kan få en smakebit av God of War: Asscension i løpet av vinteren. De som har punget ut for premiummedlemskapet får nemlig tilgang til en tidlig beta der de kan banke gørra ut av monstre i firspann.

Betaen skal visst nok by på hittil usette scenario, der opp til fire spillere sloss sammen mot monstre. Hver kriger kan knytte seg selv til én av fire guder som tilegner spilleren krefter, utstyrssett og ferdigheter. Dette skal gjøre at hver figur føles unik.

Sosialt gratisspill til røkla

Dersom du ikke har knyttet deg til Sonys premiumtjeneste kan du å prøve å karre til deg en betanøkkel minst en uke før alle andre ved å spille The Rise of the Warrior, et sosialt spill som gjøres tilgjengelig på GodofWar.com. Her vil du ta del i en interaktiv grafisk novelle.

I tillegg til betatilgang vil spillere kunne låse opp 30-dagerspass til PlayStation Plus, samt gjenstander som kan brukes i konsollspillets flerspiller når det kommer.

God of War: Ascension er det første spillet i serien med flerspillerkomponent, og tar sted før begivenhetene i resten av spillene. I enspilelrdelen prøver Kratos febrilsk å bryte båndene han knyttet med krigsguden Ares. Spillet kommer for salg 12. mars 2013 til PlayStation 3.

Les også: – Kratos er ikkje alltid et rasshøl Les også: God of War: Ascension til kalenderen

Siste fra forsiden