PUBG beklager servertrøbbel og gir spillere en lue som plaster på såret

Utvikleren har også sluppet detaljer om spillets neste oppdatering.

Gamer.no/Andreas Klebo-Espe

Etter noen vanskelige uker for Playerunknown's Battlegrounds på PC, har utvikleren rettet en formell unnskyldning til samtlige spillere. Nye oppdateringer har skapt flere problemer knyttet til spillets servere og matchmaking, og torsdag erkjente PUBG Corp. at den generelle spillopplevelsen ikke har vært god nok.

«RECENT RECENT».
Gamer.no/Andreas Klebo-Espe

Som plaster på såret tilbyr studioet en digital lue og 20 000 Battle Points – PUBG-valuta – til absolutt alle PC-spillere. For å få dem trenger du kun logge deg inn før 02:00 på 24. oktober, og trykke på den gule «Claim»-knappen i vinduet som dukker opp (se bildet til høyre).

Ny oppdatering rundt hjørnet

Ved siden av å strikke luer har PUBG Corp. også jobbet med spillets neste oppdatering denne uken. PC-versjonens oppdatering nummer 23 har inntatt PUBGs testservere, og via Steam forteller teamet hva vi kan forvente.

Blant nyvinningene er Skorpion, et våpen som fungerer som en slags hybrid mellom pistol og maskinpistol. Skorpion kan avfyres enten halvautomatisk eller helautomatisk, bruker 9mm-ammunisjon og rommer 20 kuler – 40 med et utvidet magasin. Pistolen kan også utstyres med diverse tilbehør, som sikte, grep og lyddemper, og den passer i spilleres pistolhylster – slik at man kan bære to større våpen i tillegg til Skorpion.

Slik fungerer Skorpion-våpenet. (Video: PUBG Corp.)

Videre introduserer oppdateringen en ny Custom-modus, kalt War Mode: Conquest. Her kjemper to lag på 50 spillere mot hverandre i en kamp hvor målet er å angripe og forsvare utvalgte steder på kartet. Lagene sanker poeng basert på hvor lenge de klarer å holde området, og vinneren er det som står igjen med flest poeng når kampen er over.

PUBG Corp. melder også om en rekke justeringer og forbedringer til opplevelsen. For eksempel har utvikleren gjort den blå sirkelen mer gjennomsiktig når man ser ut av den, noe spillere har etterspurt helt siden det ble gjort endringer for noen uker siden. Du kan lese mer om oppdateringen på spillets Steam-side.

PUBG kunngjorde nylig en enorm e-sportsatsing.
Spillet sparker i gang en omfattende liga neste år, med store penger på spill »

Siste fra forsiden