PUBG har tatt av på Xbox One

Stor milepæl er nådd, og utvikleren lover mange forbedringer fremover.

Bluehole

Playerunknown's Battlegrounds har lidd av mange tekniske problemer, og Xbox One-versjonen av spillet hadde så mye rusk at vi fant det vanskelig å anbefale. Til tross for dette fikk Xbox-versjonen én million spillere etter bare 48 timer, og nå meldes det om en ny, stor milepæl.

Microsoft melder nemlig nå at Playerunknown's Battlegrounds på Xbox One allerede har kommet opp i tre millioner spillere siden spillet ble lansert i Preview-utgaven den 12. desember.

Mange oppdateringer på vei

Samtidig opplyses det at utvikleren har et stort fokus på å forbedre spillets tekniske sider, og at det vil fortsette å komme regelmessige oppdateringer i tiden fremover. Spillet fikk nylig en del store oppdateringer, blant annet full støtte for førstepersonsperspektiv, men mye skal altså være på vei.

Bluehole

Etter lanseringen av Game Preview-utgaven på Xbox One kom det mange klager, og Xbox-sjefen hos Microsoft, Phil Spencer, svarte på klagene i en Twitter-melding. Spencer skriver at de har lagt merke til tilbakemeldingene. Han lover at oppdateringer er på vei.

Som vi påpekte i vårt inntrykk av Xbox One-versjonen av spillet har problemene blant annet bestått i sviktende bildefrekvens, særlig i travle situasjoner. I tillegg har teksturer og objekter en tendens til å hoppe inn og ut av bildet, og vår journalist pekte også på at meny- og kontrollsystemet foreløpig er dårlig tilpasset konsoll.

Den ferdige PC-versjonen av spillet, som ble sluppet den 21. desember, var vi imidlertid svært godt fornøyd med her på verket, til tross for at heller ikke denne versjonen er teknisk perfekt. Det er ennå ikke kjent når spillet skal ut av Early Access-fasen på Xbox One.

PUBG vil kanskje bli en stor mediefranchise »

Siste fra forsiden