Playerunknown's Battlegrounds - Vikendi

PUBG-kartet Vikendi er tilbake neste uke

Ny trailer viser de mange endringene øya har vært gjennom siden sist.

PUBG Corp.

Playerunknown's Battlegrounds-kartet Vikendi vender tilbake med spillets neste innholdssesong. Hintene om kartets comeback har vært mange den siste tiden, og denne uken kunne PUBG Corp. omsider bekrefte gladnyheten.

Tog og dinosaurer

Dino Park oppgraderes.
PUBG Corp.

Tirsdag la utvikleren frem planene for den syvende sesongen med PUBG, der Vikendi er den store stjerna. Kartet har riktignok vært gjennom mange endringer siden det forsvant tidligere i år, og noe av det første man legger merke til er at nesten all snøen er borte.

Mount Kreznik får et mer religiøst preg.
PUBG Corp.

Med overgangen fra vinter til vår er både snøskutere og snøsykler også fjernet. Til gjengjeld kan spillere hoppe på et av kartets tog, som nå durer gjennom landskapet. Totalt er det ni tog som farter hit og dit, og spillere som vil ha skyss må vente pent på en av de tolv stasjonene som er spredt utover.

Hva landskapet angår har det også vært gjennom flere forandringer, med noen flunkende nye tilskudd som en ny containerpark. Ellers har Dino Park vokst seg større og bedre og Abbey har flyttet til Mount Kreznik, mens tettstedene Tovar og Movatra er fjernet helt.

Mosin-Nagant fungerer akkurat likt som en Kar98k.
PUBG Corp.

Den nye oppdateringen bringer også med seg et nytt våpen – eller i hvert fall på en måte. Skarpskytterrifla Mosin-Nagant fungerer nemlig akkurat likt som den eksisterende Kar98k, med unntak av utseende og skuddlyden. Ifølge PUBG Corp. er tanken å introdusere flere våpen, samtidig som det ikke hele tiden kreves nye balanseendringer og ikke blir altfor mye nytt man skal lære seg.

På PUBGs nettsider kan du lese mer om disse og andre endringer som er på vei – inkludert ytelsesforbedringer, mer kosmetikk og nye utfordringer. Oppdatering 7.1 er tilgjengelig via spillets testservere nå og får sin offisielle lansering 22. april.

Les også: Respawn mener solomodusen ødela for Apex Legends »

Siste fra forsiden