Playboy-MMO i sommer

Pupper og lår

Lyst til å omgi deg med vakre, barmfagre jenter?

Jolt Online Gaming står bak Playboy Manager, et MMO-spill du kan nyte i din egen nettleser – ikke ulikt bilder og filmer i noenlunde samme sjanger.

Her spiller du som et agenttalent som skal styre karrierene til noen av Playboys heteste nye modeller. Samtidig må du konkurrere mot flere tusen andre spillere, og målet er å få en av dine jenter til å bli en kjent Playmate. Hun må også få seg et fast rom i Hugh Hefners lille krypinn, Playboy Mansion.

– Vi har alltid hatt lyst til å lage et Playboy-spill. Som store fans av artiklene i magasinet ville vi gjerne få spillet online til et stort publikum. Hvem har vel ikke hatt lyst til å være manager for en Playboy-modell, sier Jolt-sjefen, Dylan Collins, i en pressemelding.

Spillet skal være turbasert og ha bilder og videoer av en rekke vakre Playboy-modeller. Playboy Manager blir gratis, og kommer i løpet av sommeren.

Hvis det allerede nå rykker i musefingeren din kan du melde deg inn i betaen på spillets offisielle nettsted. Da er du også med i trekningen av et livstidsabonnement på Playboy Magazine.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden