Rainbow 6 Patriots er avduket

Rainbow 6 Patriots er avduket

Terrorpolitiet gjør comeback i 2013.

Langt ifra alle rykter i spillverdenen stemmer, og en klype salt er en av journalistens viktigste verktøy. Noen ganger treffer man likevel blink, som da vi på mandag meldte at det neste Rainbow Six-spillet får undertittelen Patriots.

Noen mener at Rainbow Six tok en bråvending etter Raven Shield.
Noen mener at Rainbow Six tok en bråvending etter Raven Shield.

Ubisoft har offisielt annonsert spillet via en pressemelding, og det er altså klart at Rainbow 6 Patriots blir den endelige tittelen. Gjensynet med spesialpolitiet skjer i 2013, til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3.

Spillets hovedfokus er på en dynamisk enspillerkampanje i New York, hvor man skal styrte den nådesløse terroristgruppen True Patriots. De er lut lei av grådigheten til amerikanske politikere, børsmeglere og gigantfirma, noe som ender opp i et blodig oppgjør.

Spennende samarbeidsmodus

Den nevnte dynamikken omfatter blant annet historien, og du skal kunne endre den ved å ta vanskelige etiske valg underveis. Samtidig får vi mulighet til å observere disse konfiktene fra flere perspektiver, uten at det spesifiseres om vi også får spille som terrorister. Hovedpersonen og lederen for Rainbow 6, James Wolfe, ser du i toppbildet.

Rainbow 6 Patriots får også en noe annerledes flerspillerdel, som er inndelt i en samarbeids- og en konkurransepreget modus. Førstenvnte er nok den mest unike, der man angivelig må kombinere tett kommunikasjon og taktisk utførelse for å koordinere kjappe angrep mot intelligente fiender.

Spillet utvikles av gigantiske Ubisoft Montreal, som i tillegg jobber med Assassins Creed: Revelations og Far Cry 3. De har stått bak alle Rainbow Six-spill til stuekonsollene siden Raven Shield.

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen