Rainbow Six Siege-oppdateringen gir PlayStation 4-eiere store problemer

Opplever blant annet at konsollen krasjer.

Ubisoft

Mange PlayStation 4-spillere rapporterer at den seneste oppdateringen til skytespillet Rainbow Six Siege inneholder en alvorlig feil som blant annet fører til at konsollen krasjer. Det melder en rekke nettsteder, deriblant GameSpot.

Klagene på den nye oppdateringen dukket blant annet opp på Reddit, hvor noen brukere har opplevd at harddisken til konsollen settes helt ut av spill etter å ha lastet ned oppdateringen, og følgelig fraråder andre å laste den ned.

Skjer ved invitasjoner

Andre steder på Reddit påpekes det at feilen hovedsakelig ser ut til å inntreffe når man inviterer andre inn i spillet, men det er ikke bekreftet at dette er årsaken til de tekniske problemene for alle spillere.

Ubisoft

Ubisoft selv er klar over problemet og har lagt ut en melding på sine støttesider hvor de opplyser at de samarbeider med Sony om å komme til bunns i saken. I mellomtiden oppfordrer de spillere til å avstå fra å bruke invitasjonsfunksjonen inntil videre, siden det altså er denne som foreløpig ser ut til å være feilkilden.

Utgiveren anbefaler også alle Rainbow Six Siege-spillere til å holde seg oppdatert om utviklingen på selskapets Twitter-kanal. Det skal for ordens skyld altså kun være PlayStation 4-versjonen som er rammet av problemene, og ingen Xbox- eller Windows-brukere skal ha rapportert om tilsvarende opplevelser.

Rainbow Six Siege ble lansert i 2015 og har altså vært på markedet en stund allerede. Spillet har fått flere oppdateringer og utvidelser, hvorav en av de siste blant annet inneholdt flere figurer.

Snart kommer et nytt skytespill som bryne seg på: Slik blir det å drepe nazister i Wolfenstein II: The New Colossus »

Siste fra forsiden