Red Orchestra 2 får dato

Opplev et av de grusomste slagene under den andre verdenskrigen.

Den amerikanske spillutvikleren Tripwire Interactive har kunngjort at skytespillet Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad vil lanseres 30. august i år, i butikker i hele verden, samt på Steam.

Som det første Red Orchestra-spillet er oppfølgeren et realistisk førstepersons skytespill med fokus på lagbasert flerspiller. Denne gangen inkluderes imidlertid også en omfattende enspillerkomponent, som lar deg oppleve både tyskernes angrep på Stalingrad og sovjeternes svar.

Ikke et fint sted å bo.

Vi får også muligheten til å spille i samarbeidsmodus mot datastyrte krigere, og i flerspiller loves vi alt fra raske, brutale trefninger til mer intrikate og simulatorfokuserte moduser. Resultatene dine lagres på nettet, og du kan blant annet vinne medaljer for din innsats underveis.

Spillet inkluderer en rekke kjøretøyer, inkludert stridsvogner. Disse kommer til sin rett i delene av spillet som foregår utenfor selve byen (handlingen i spillet finner sted fra juli 1942 til februar 1943, og tar også for seg operasjoner rundt selve Stalingrad-beleiringen).

Utviklerne skryter også av andre ting, som et realistisk førstepersons dekningssystem, avansert modellering av kuler (og deres gjennomslagskraft – noe å tenke på når du velger hva du skal gjemme deg bak). Dessuten skal det være lett å gi ordre til andre spillere, slik at man kan spille taktisk.

Siste fra forsiden