– Remember Me-verdenen imponerer umiddelbart

Ukens Rad Crew-podkast gir deg anmeldelser, nyheter og en ny toppliste.

Ukens episode av Rad Crew er tettpakket med variert innhold, men starter som vanlig med en toppliste. Temaet for listen denne gangen er filmer som har hentet inspirasjon fra dataspillens estetikk og uttrykk, som for eksempel 80-tallsklassikeren WarGames.

Nilin fra Remember Me.
Skjermbilde fra Company of Heroes 2.

Topplister, anmeldelser og kontroverser

Deretter får vi et nyhetssegment som blant snakker om Kickstarter-kampanjer som har skapt overskrifter den siste tiden. Double Fine klarer ikke fullføre sitt eventyrspill Broken Age med midlene de samlet inn for ett år siden, til tross for at de fikk tyve millioner mer enn de ba om. Doug TenNapel, mannen bak Earthworm Jim og det kommende Armikrog, har også fått negativ oppmerksomhet gjennom kontroversielle synspunkter rundt homofili.

Senere i episoden får vi høre hva Jostein Hakestad synes om det ambisiøse science fiction-eventyret Remember Me, og Stian Askeland har mye positivt å fortelle om strategispillet Company of Heroes 2. Vi får også fem tips til gode mobilspill for de av dere som har iPhone eller iPad.

Her er menyen denne uka:

  • Topp fem filmer inspirert av spill (00:02-:00:22)
  • Nyheter (00:25-00:48)
  • Remember Me (00:48- 1:04
  • Fem spillanbefalinger til iOS (1:04-1:13)
  • Company of Heroes 2 (1:13-1:21)
  • Kommentarer, spørsmål og innspill fra lyttere (1:21-1:40)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 128 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 128
Rad Crew: Episode 127
Rad Crew: Episode 126

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden