Telialigaen - League of Legends

Revansjesulten veteran møter topplag i Telialigaens åpningsrunde

Support-spiller Omid «Touch» Rosander er klar for å debutere for Riddle mot KAOS i Telialigaens første runde.

«Touch» debuterer for sin tidligere rival. Her iført sin tidligere klubbs drakt.
Sindre Stien/Good Game

SLIK SPILLES FØRSTE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 30. JANUAR

17:00 - HyFerion5 - Urban
17:00 - Bifrost - Domino
17:00 - NTNUI - Bitfix
17:00 - Vanir - Rich Gang
19:00 - KAOS - Riddle

Se resten av kampene i terminlisten »

Med vårens lagoppstillinger presentert og styrkeforholdet evaluert er alt duket for serieåpning i Telialigaen League of Legends.

Og hvilken serieåpning det skal bli, når hovedkampen går mellom to av sesongens store forhåndsfavoritter, nemlig KAOS og Riddle.

LES OGSÅ: Store endringer i vårens League of Legends-lag i Telialigaen

LES OGSÅ: Vil Riddle cruise inn til et nytt seriemesterskap?

Tross mangel på trening har Riddles nye Support-spiller Omid «Touch» Rosander stor tro på at de har det som trengs for å både ta poeng mot KAOS og selve seriemesterskapet.

– Jeg spiller med tre tidligere lagkamerater i «Ploxy», «Flufo» og «Tide», og samtlige er i toppen hva gjelder sine respektive roller. Vi har ikke fått spilt sammen enda, men jeg har troen. Dette er folk jeg kjenner, og vi har vunnet Telialigaen X antall ganger sammen, sier han til Gamer.no.

Se sesongåpningen mellom KAOS og Riddle, søndag 30. januar fra klokken 19:00 på Twitch »

– Jeg er sulten på revansj

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

it Silverio «Deidara» Masi (Top)
sj Ole Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungle)
sj Ram Andre «Flufo» Fylkesnes (Mid)
sj Mathias «Tide» Kruse (ADC)
sj Omid «Touch» Rosander (Support)

At den tidligere 00 Nation-spilleren Omid «Touch» Rosander skulle signere for sin tidligere rival Riddle kom overraskende på mange. Til Gamer.no forteller han at overgangen nesten falte seg naturlig.

– Jeg har vært i samtaler med en god del lag, både i og utenfor Telialigaen. Ettersom 00 Nation valgte å trekke seg ut og ikke lenger satse, falt det nesten naturlig å gå over til rivalene, forteller han før han fortsetter.

– Riddle var den klubben som kunne tilby meg den beste pakken, med en stall jeg tror har best sjans til å vinne i år. Etter et surt tap i semifinalen i høst er jeg sulten på revansj, og jeg tror jeg kan få den her.

LES OGSÅ: – 777 er Norges beste lag, laget å slå, regjerende seriemestere

Les også
Midgard berget plassen - Metizport til nedrykkskvalik
«Touch» har ambisjoner om å komme seg tilbake til toppen av Telialigaen med Riddle.
Eivind Von Døhlen/Good Game

En revansjelysten Rosander med et godt lag rundt seg kan by på trøbbel for de aller fleste motstandere. Kampen mot KAOS blir på ingen måte plankekjøring, noe Support-spilleren også understreker når han beskriver motstanderne som ett av topplagene denne sesongen.

– KAOS er definitivt ett av topplagene på papiret. Jeg vet de kan få litt for god kameratstemning i gruppa, som gjør at de virkelig må skjerpe seg før de siste kampene i Telialigaen ettersom de ofte går på noen unødvendige tap tidlig i sesongen. Likevel tror jeg KAOS er et lag alle burde frykte, spesielt med tanke på at «Eskii» og «Sharp» er tilbake. Dette er to tilskudd som løfter KAOS fra et middelmådig lag til utfordrere for en finaleplass.

LES OGSÅ: – 777 er fortsatt laget som burde vinne serien

– KAOS er klare til å ta titler i 2022

DISSE SPILLER FOR KAOS

Vis mer

sj Håkon «KOOLBERG» Solberg (Top)
sj Anders «Sharp» Lilleengen (Jungle)
sj Arne «Kejila» Osnes Devik (Mid)
sj Marcus «Certified Random» Elvelund (ADC)
sj Geir «Eskii» Nilsen Lie (Support)

«Sharp» fremmer lagets gode stemning som en av deres aller største styrker.
Sindre Stien/Good Game

KAOS-stallen er utvilsomt sterk, og innehar en god miks av erfaring og talent. Den fremste kvaliteten av de alle virker dog å være samholdet, skal vi tro Jungle-spiller Anders «Sharp» Lilleengen

– Det er deilig å ha gutta rundt seg igjen, spesielt når vi sitter sammen i boblebadet. Nivået i Telialigaen er fremdeles solid, men det de nye småripsene tar oss på når det gjelder innsats tar vi igjen med sjarm, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: – Kun Riot og NLC tjener på nedleggelse av Telialigaen

Top Lane-spiller Håkon «KOOLBERG» Solberg virker ikke å være like imponert over resten av motstanderne i Telialigaen, med unntak av spillerstallene til Vanir og Domino.

– Vanir med lederskapet til «Boffen» kombinert med de unge talentene kommer til å bli en sterk utfordrer. Ellers har resten av lagene ganske generiske spillerstaller med litt potensiale. «Kris» har endelig fått seg et bra lag i Domino, så jeg forventer gode resultater fra han og gutta også.

Når det gjelder eget lags styrker drar Solberg, i likhet med sin Jungle-spiller, fram den gode stemningen i spillerstallen som en motiverende faktor.

«KOOLBERG» er klar for å sanke titler i 2022.
Sindre Stien/Good Game

– Det er fnisestemning igjen når vi trener, så det gir jo et ekstra insentiv for å trene ofte. Det føles litt som om hånda er tilbake i hansken. Vann er vått, gresset er grønt, solen skinner bak skyene og KAOS er klare til å ta Telialigaen 2022-titlene.

– Kommer dere til å være seriøse gjennom hele sesongen?

– Ja, vi har trent allerede!

LES OGSÅ: Landslagspiller Birger Meling investerer i Telialigaen-vinnere

Siste fra forsiden